Werkplaats

Tinga Auto's is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

 

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

werkplaats.jpeg

Kennis

Bij Tinga Auto's werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

 

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Tinga Auto's kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van één van onze leenauto's of de haal- en brengservice. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!